Over Lifesciencesdata

Lifesciencesdata.nl is een website die meer informatie wil geven over wetenschap en technologie die het leven van de mens kan beïnvloeden. We bevinden ons in een tijdperk waarin wetenschappers steeds meer onderzoek doen naar zaken die ons de kans op een beter leven geven en die ons leven kunnen verlengen en het is goed om soms aandacht te besteden aan de wonderbaarlijke technieken die worden bedacht en toegepast.

Naast de wetenschap en technologie zelf zullen is ook data een belangrijk gegeven. Onderzoek en technieken kunnen immers wel beweren een oplossing te hebben gevonden voor een probleem, maar de werkelijkheid en data uit de realiteit zal wel moeten aantonen of er ook daadwerkelijk een oplossing is gevonden.

Je vindt op deze website daarom niet alleen nieuws over medische techniek, biomedische techniek en biotechniek, maar ook informatie over de resultaten van onderzoek en de resultaten van technieken die in de verschillende sectoren worden toegepast.

Mocht je na het lezen van de bovenstaande informatie nog vragen hebben, een nieuwstip willen inzenden of contact willen opnemen met de redactie van lifesciencesdata.nl, dan kun je een bericht sturen naar redactie@lifesciencesdata.nl. We zullen na het ontvangen van je bericht proberen om zo spoedig mogelijk een antwoord te sturen.